2024 | 20-04: Themadag Veterinair

85,00

De middag heeft een interactief karakter. De pathologie waarover Erna Post vanuit haar expertise als dierenarts ’s morgens spreekt en de klachten die ze per diersoort tegenkomt wordt door Wendy ’s middags vertaald naar de homeopathische behandeling vanuit de ziekteclassificatie. Hoe benader je wat er aan de hand is? Hoe classificeren we de pathologie? Welke tendensen nemen we waar? Waar ligt het zwaartepunt? Welke middelen zijn belangrijk en hoe gaat uiteindelijk ons voorschrift luiden.

Deze dag is ook uitermate geschikt en leerzaam voor veterinaire collega’s die niet werken vanuit de ziekteclassificatie.

Geaccrediteerd door de BKHD en BCND 

Datum: Zaterdag 20 april 2024
Tijden: 10.00-16.00 uur
Locatie:
Schoolstraat 44, Almelo
Docenten Erna Post (dierenarts) en Wendy Huysmans (Klassiek homeopaat voor dieren en docent MM aan de HAN)

Erna Post is als dierenarts werkzaam in de groepspraktijk Olst/Wijhe. Dierenartsenpraktijk Olst-Wijhe is een gemengde praktijk voor gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren en paarden. Ze heeft veel ervaring met rundvee, kleine herkauwers, gezelschapsdieren en paarden. Graag deelt ze haar ervaring en bevlogenheid!

Wendy Huysman is klassiek homeopaat voor dieren en docent MM aan de Homeopathie Academie Nederland. Al van kleins af aan is Wendy liefhebber van dieren, waarbij honden, paarden en kleine landbouwhuisdieren de voornaamste waren in haar jeugd. Nadat ze jaren geleden bij haar eigen hond had gezien wat homeopathie voor hem had betekend, is ze zich er meer in gaan verdiepen en kwam de opleiding Klassieke Homeopathie voor dieren voorbij.Deze heeft ze succesvol afgerond waarna ze aan de slag is gegaan in haar eigen praktijk in Heino. “Zo fijn om te zien wat je kunt bereiken bij dieren.” Uiteindelijk heeft ze aan de HAN de opleiding Humaan ook succesvol afgerond en kan ze zowel mens als dier op weg helpen naar gezondheid. Met haar enthousiasme levert ze een positieve bijdrage tijdens de lessen Materia Medica.

Extra informatie

Voorkeur startdatum

September 2023, Januari 2024