2024 | 08-03: Landbouwdieren

85,00

Dat het overal ‘rommelt’ en onrustig is op dit gebied, is geen nieuws. Denk aan stikstof, boeren en de veestapel. Hoe kijken we hierna vanuit de homeopathie? Welke nuances brengen we aan? Wat kunnen we bieden? Welke ervaringen kunnen we delen?

In deze nascholing gaan we diep in op de huidige problematiek waarbij de landbouwdieren centraal staan. Denk aan de koeien, paarden, geiten, varkens, schapen en kippen. Vanzelfsprekend geven we aandacht aan de homeopathische middelen en hun context. Pas dan is het resultaat maximaal.

De middelen bij acute klachten, preventief, bij chronische klachten en op langere termijn, dus nabehandelen zullen uitgebreid besproken worden vanuit de filosofie van Hahnemann.

Docent: Ewald Stöteler
Datum: Vrijdag 8 maart 2024
Tijd: 09.30-16.30u
Locatie: Schoolstraat 44, Almelo (of via Zoom)

10 op voorraad (kan nabesteld worden)

Categorie: