2023 | 24-05: Homeopathie in het tweede zwangerschapstrimester

95,00

Aan de hand van powerpoint, casuïstiek en opdrachten wordt informatie verstrekt t.a.v. de medische achtergrond en homeopathische begeleiding in de laatste helft van de zwangerschap zoals: slaapproblemen en jeuk, constipatie, aambeien, spataderen en zwangerschapsoedeem, maar ook de  veelal later in de zwangerschap voorkomende bekkenklachten en worden behandeld. Met casuïstiek en veel materia medica, passende potenties en posologie voor de zwangere. Er wordt vooral getraind vanuit de acuut miasmatische invalshoek met het hoe en wanneer inzetten van de acute middelen. Daarnaast wordt, waar nodig, het gebruik en de indicaties van reactie- en energiebevorderende middelen uitgelegd evenals nosoden die nodig kunnen zijn bij een miasmatische blokkade.

Vragen en eigen casuïstiek betreffende dit onderwerp (uiterlijk een week voorafgaand mailen) zijn altijd welkom!

Over Els Leechburch – Auwers

Els is ruim 25 jaar werkzaam als klassiek homeopaat, na haar docentschap (kinder- en neonatale verpleegkunde) aan het opleidingsinstituut van het Sophia Kinderziekenhuis/Erasmus-MC te Rotterdam. Zij is inmiddels 12 jaar actief als docent voor themadagen klassieke homeopathie via de Homeopathie Academie Nederland (HAN). In 2013 heeft Els de postHBO-homeopathische verloskunde voor
verloskundigen ontwikkeld en heeft deze opgericht in 2014 waar zij sindsdien werkzaam is als stafdocent en coördinator, vanaf 2015 in samenwerking met de HAN. Els publiceerde in 2021 het studieboek “Homeopathische verloskunde voor verloskundigen 1”.

Docent: Els Leechburch – Auwers (klassiek homeopaat ZC-RH, bijscholingdocent)
Locatie:
Zalencentrum Open Hof, Hesseplaats 441, Rotterdam (gratis parkeren), nabij IC station Rotterdam-Alexander.
Datum: woensdag 24 mei 2023
Tijd:
11.30-18.00 u
Kosten: €95 (incl. koffie en thee)

Deze nascholing wordt erkend door de NVKH.

Categorieën: , Tag: