2023 | 17-03: Themadag de hond

85,00

In de behandeling van dieren staat ook de ziekteclassificatie en daarmee de 6 e editie van de Organon van Hahnemann, centraal. Ewald zal ingaan op het soort, op de gezonde kenmerken van in dit geval de hond, maar ook de gevoeligheid voor ziekten bij honden.

Wat is kenmerkend? Is er ook een zo genaamde ras-gevoeligheid? Welke miasmatische belasting past, zien we het meest, bij honden. Hij zal de foklijnen in kaart brengen vanuit gevoeligheid en mogelijke zwakte.

Een super interessante dag waarbij de verdieping centraal staat in de behandeling van honden.

Aan bod komt verder ook:

  • Methodiek
  • Classificatie
  • Analyse
  • Constitutie
  • Behandelplan
  • CMM (Contextuele Materia Medica)
  • Posologie

Docent: Ewald Stöteler

Datum: Vrijdag 17 maart 2023
Tijd: 09.30-16.30u
Locatie: Schoolstraat 44, Almelo (of via Zoom)

13 op voorraad (kan nabesteld worden)

Categorie: