2023 | 14-09: Homeopathie en Astrologie (met Karin Kuijper)

85,00

 

Datum: 14 september 2023
Docent: Ewald Stöteler, klassiek homeopaat en Karin Kuiper, astrologe
Tijd: 11.00 – 18.00 uur
Locatie: Almelo, Schoolstraat 44

Categorie: Tag:

Beschrijving

Na de waardevolle bijdrage op deze dag van Karin zal Ewald daarover de connectie vanuit de homeopathie maken. Karin  benadert de actualiteiten, met een terugblik en opnieuw een voorschouw voor de rest van 2023.

  1. Stand van zaken
  2. Ziekten
  3. Gevolgen
  4. 2e helft 2023

Over Ewald Stoteler
Ewald Stöteler kwam al op jonge leeftijd in aanraking met homeopathie en was er gelijk door ‘gegrepen’. Vanaf die tijd is hij zich op fulltime basis met de homeopathie blijven bezig houden. Voornamelijk door zijn inspanning zijn de vernieuwende elementen over de homeopathie voor het voetlicht gebracht. Primair als man van de praktijk heeft hij ook al relatief vroeg een begin gemaakt met kennis overdragen door les te geven. Met nu al bijna 20 jaar lesgeven kan hij bogen op een ruime ervaring. De jarenlange ervaring en het vermogen om zaken ‘kraakhelder’ uit te leggen maken dat de lessen door de studenten als zeer verhelderend ervaren en zeer gewaardeerd worden. In 2020 bracht Ewald het boek Hahnemann’s Homeopathy uit in het Engels en het Duits. Dit boek vult een enorme kloof tussen de unieke kennis van Samuel Hahnemann en het begrip ervan, om homeopathie succesvol in de dagelijkse praktijk te kunnen implementeren.

Over Karin Kuipers
Al vroeg in mijn leven wilde ik graag met mensen “werken”, allereerst heb ik gewerkt in de gezondheidszorg, maar mijn passie voor astrologie heeft gemaakt dat ik van de laatste mijn beroep heb gemaakt. Ik ben er al meer dan 30 jaar mee bezig. Naast mijn eigen praktijk voor individuele consulten, heb ik samen met anderen een beroepsopleiding voor astrologie gerund en 20 jaar lesgegeven. Inmiddels geef ik alleen nog cursussen, workshops en themadagen. De samenhang tussen lichaam en geest heeft altijd mijn interesse gehad en heb ook een opleiding lichaamsgerichte coaching gevolgd, waarin ik mensen coach om meer bewust te worden van de signalen van het lichaam. De energie achter de vorm waarnemen blijft een doorgaande ontwikkeling voor mezelf.