2023 | 07-06: Voorbereiding op de bevalling en direct postpartum

95,00

Aan de hand van een powerpointpresentatie, hand-out, casuïstiek en opdrachten wordt informatie verstrekt t.a.v. de medische achtergrond en homeopathische begeleiding vanuit de ziekteclassificatie bij voorbereiding op de bevalling met een homeopathisch bevallingsprotocol. Aan de orde komen: homeopathie bij liggingsafwijkingen, prematuriteit, angsten, harde buiken, serotiniteit. Tenslotte worden enkele veelvoorkomende klachten die zich kunnen voordoen in het kraambed behandeld; zoals naweeën en mastitis.

Vragen en eigen casuïstiek betreffende dit onderwerp (uiterlijk een week voorafgaand mailen) zijn altijd welkom!

Over Els Leechburch – Auwers

Els is ruim 25 jaar werkzaam als klassiek homeopaat, na haar docentschap (kinder- en neonatale verpleegkunde) aan het opleidingsinstituut van het Sophia Kinderziekenhuis/Erasmus-MC te Rotterdam. Zij is inmiddels 12 jaar actief als docent voor themadagen klassieke homeopathie via de Homeopathie Academie Nederland (HAN). In 2013 heeft Els de postHBO-homeopathische verloskunde voor
verloskundigen ontwikkeld en heeft deze opgericht in 2014 waar zij sindsdien werkzaam is als stafdocent en coördinator, vanaf 2015 in samenwerking met de HAN. Els publiceerde in 2021 het studieboek “Homeopathische verloskunde voor verloskundigen 1”.

Docent: Els Leechburch – Auwers (klassiek homeopaat ZC-RH, bijscholingdocent)
Locatie:
Zalencentrum Open Hof, Hesseplaats 441, Rotterdam (gratis parkeren), nabij IC station Rotterdam-Alexander.
Datum: woensdag 7 juni 2023
Tijd:
11.30-18.00 u
Kosten: €95 (incl. koffie en thee)

Deze nascholing wordt erkend door de NVKH.

Categorieën: , Tag: