2023 | 06-09: Homeopathie voor moeder en pasgeborene

95,00

Het is belangrijk om in de eerste levensfase van het kind een goede start te kunnen maken. Voor veel jonge ouders is het belangrijk om hun kindje zo natuurlijk mogelijk oftewel, zonder bijwerkingen te laten behandelen en dat is waar homeopathie uitkomst beidt! Omdat we vanuit de ziekteclassificatie ook de onderliggende verstoringen behandelen, geeft dit het kind een extra impuls om een stabiele gezondheid op te bouwen. Op deze studiedag behandel ik vooral problemen die zich kunnen voordoen bij moeder en pasgeborene in de eerste weken en maanden. Hierbij kun je denken aan lactatieklachten, oogontsteking, spruw, darmkrampjes, slecht slapen en veel huilen.

Vragen en eigen casuïstiek betreffende dit onderwerp (uiterlijk een week voorafgaand mailen) zijn altijd welkom!

Over Els Leechburch – Auwers

Els is ruim 25 jaar werkzaam als klassiek homeopaat, na haar docentschap (kinder- en neonatale verpleegkunde) aan het opleidingsinstituut van het Sophia Kinderziekenhuis/Erasmus-MC te Rotterdam. Zij is inmiddels 12 jaar actief als docent voor themadagen klassieke homeopathie via de Homeopathie Academie Nederland (HAN). In 2013 heeft Els de postHBO-homeopathische verloskunde voor
verloskundigen ontwikkeld en heeft deze opgericht in 2014 waar zij sindsdien werkzaam is als stafdocent en coördinator, vanaf 2015 in samenwerking met de HAN. Els publiceerde in 2021 het studieboek “Homeopathische verloskunde voor verloskundigen 1”.

Docent: Els Leechburch – Auwers (klassiek homeopaat ZC-RH, bijscholingdocent)
Locatie:
Zalencentrum Open Hof, Hesseplaats 441, Rotterdam (gratis parkeren), nabij IC station Rotterdam-Alexander.
Datum: woensdag 6 september 2023
Tijd:
11.30-18.00 u
Kosten: €95 (incl. koffie en thee)

Deze nascholing wordt erkend door de NVKH.

Categorieën: , Tag: