2023 | 02-02: MRNA versus vaccinaties: de ontwikkelingen en behandeling

85,00

 

Datum: 2 februari 2023
Docent: Ewald Stöteler, klassiek homeopaat
Tijd: 11.00 – 18.00 uur
Locatie: Almelo, Schoolstraat 44

Categorie: Tag:

Beschrijving

Natuurlijk kennen we allemaal de ‘ins en outs’, maar met welke consequenties in de praktijk. Een belangrijke dag waarbij de middelen en het behandelplan centraal staan.

  1. Infectieziekten
  2. bacteriën
  3. virussen
  4. schimmels
  5. parasieten
  6. corona
  7. apenpokken
  8. en meer…

Over Ewald Stoteler
Ewald Stöteler kwam al op jonge leeftijd in aanraking met homeopathie en was er gelijk door ‘gegrepen’. Vanaf die tijd is hij zich op fulltime basis met de homeopathie blijven bezig houden. Voornamelijk door zijn inspanning zijn de vernieuwende elementen over de homeopathie voor het voetlicht gebracht. Primair als man van de praktijk heeft hij ook al relatief vroeg een begin gemaakt met kennis overdragen door les te geven. Met nu al bijna 20 jaar lesgeven kan hij bogen op een ruime ervaring. De jarenlange ervaring en het vermogen om zaken ‘kraakhelder’ uit te leggen maken dat de lessen door de studenten als zeer verhelderend ervaren en zeer gewaardeerd worden. In 2020 bracht Ewald het boek Hahnemann’s Homeopathy uit in het Engels en het Duits. Dit boek vult een enorme kloof tussen de unieke kennis van Samuel Hahnemann en het begrip ervan, om homeopathie succesvol in de dagelijkse praktijk te kunnen implementeren.