2019 | 19-12: Schüsslerzouten en orgaanmiddelen

85,00

Bij Schüsslerzouten denken we veelal aan het kreukeltje dat zich gevormd heeft in het linkeroorlelletje van iemand… Onderdeel van gezichtsdiagnostiek of meer? Wat ons betreft meer! Veel meer! De Schüsslerzouten lenen zich met name perfect om te voorkómen dat dit kreukeltje zich op dat linkeroorlelletje gaat nestelen. Immers, dit is het eind van een proces en dan moet je wel heel veel schüsslerzouten gebruiken om dit kreukeltje weer te neutraliseren.

Als we weten hoe fysiologische processen in ons lichaam werken, kunnen we al veel eerder ingrijpen om te corrigeren, de levenskracht bij te sturen en te voorkomen dat er klachten of ziekten ontwikkelen, die we eigenlijk niet willen.  Inzicht hierin geeft overzicht. Denk daarbij aan:

  • Stolling / antistolling
  • Cel elasticiteit en begrenzing
  • Het op niveau brengen van Hb
  • Het voorkomen van kramp
  • Ondersteunen van prostaatklachten
  • Onrustige cellen
  • Infecties
  • Aanmaak van witte/rode bloedlichaampjes
  • Etc.

Voorkomen is altijd beter dan genezen!

Orgaanlijden in onze tijd is een probleem. De belangrijkste organen die lijden zijn; Hart, nieren en lever en daar doen we met elkaar ‘flink ons best voor’ regulier gezien. Dus is het dubbelbelangrijk dat we óók dat kunnen behandelen. Organopathie al langer bekend, door Burnett in de tijd bekend gemaakt.

Alle dagen gelden voor 50% medisch en 50% homeopathisch.

Docent: Ewald Stöteler

Datum: donderdag 19 december 2019
Tijd: 13.00 – 18.30u
Locatie: 
Schoolstraat 44, Almelo (zie contact)

Erkend door NVKH  MBOG  NWP  50% medisch