2019 | 18-04: Kinderstress in deze tijd

85,00

De druk en stress in een baby- en kinderleven is enorm toegenomen. De maatschappij is zodanig aan verandering onderhevig geworden, dat een passend antwoord hierop voor vader, moeder en dus ook hun kinderen, erg moeilijk is. Men kán de wereld niet veranderen, we leven nu eenmaal in deze tijd.

Wel kunnen we de gevolgen van de ‘stress’ invloeden op de baby’s & kinderen opvangen en ombuigen, zodat dit geen invloed heeft op hun fysieke gesteldheid, hun mentaal-emotionele  zijn, hun zelfvertrouwen, ontwikkeling, gevoel van veiligheid etc.

Opdat óók de kinderen van deze tijd gezonde, sterke volwassenen worden met weinig tot geen uitschieters in de puberteit omdat door de homeopathische behandeling, de invloeden van deze tijd nauwelijks tot geen vat op hen hebben gehad. Een eervolle taak voor ons als homeopaat!

Een nascholing voor ervaren collega’s, maar eigenlijk zouden alle ouders moeten deelnemen!  Gewoon luisteren, luisteren naar mogelijkheden die ze hun kinderen kunnen bieden om ze te leren dealen met deze eigentijdse invloeden.

Alle dagen gelden voor 50% medisch en 50% homeopathisch.

Docent: Ewald Stöteler

Datum: donderdag 18 april 2019
Tijd: 13.00 – 18.30u
Locatie: 
Schoolstraat 44, Almelo (zie contact)

Erkend door NVKH  MBOG  NWP  50% medisch